Deuren

prev next

Deuren zijn het visitekaartje van jouw woning. Dat weten wij bij STAUKO maar al te goed. Daarom zorgen wij voor de beste kwaliteit van jouw deur en deurkozijn. We werken samen met een breed netwerk aan leveranciers en daardoor kunnen wij altijd snel, goed en hoge kwaliteit leveren van product tot service. Ons doel is om onze klanten van alle gemakken te voorzien met alle bijkomende diensten, zoals leveren en plaatsen van deuren. En dat alles voor een scherpe prijs.

 

Materiaalkeuzes


Welke deuren kun je bij ons vinden?

STAUKO heeft een breed assortiment aan deuren en kan iedere denkbare deur naar buiten leveren. Denk hierbij aan:

  • Voordeuren

  • Openslaande deuren naar buiten

  • Achterdeuren

  • Tuindeuren

  • Balkondeuren

  • Aluminium deuren

  • Kunststof deuren

  • Houten deuren
Naar welke deur jij ook op zoek bent, wij van STAUKO helpen je passende deuren te vinden voor jouw woning.


Welke keuzes heb ik?

Over smaak valt niet te twisten. We helpen je graag om de perfecte deur met deurkozijn te vinden. Welke stijl houd je van? Strak, modern, landelijk. De keuze is enorm. Wil je deuren met figuurglas, melkglas, roeden of sjablonen? En dan nog de kleur, werkelijk alles is mogelijk. We houden wel van een uitdaging. Dus kom maar op met je ideeën! Je kunt in ieder geval vertrouwen op de kwaliteit die je krijgt als je bij ons besteld. Benieuwd naar alle mogelijke modellen en kleuren?

Jouw deuren snel geleverd door STAUKO

We durven te zeggen dat wij de snelste levertijd van deuren hebben van heel Zuid-Holland, misschien zelfs wel Nederland. U kunt in ieder geval vertrouwen op de kwaliteit die je krijgt als je bij ons besteld. Onze huisleverancier is een producent van the Profine Group dus dat is al een zorg minder. Het hele jaar door hanteren we een levertijd van 3 tot 6 weken. Zonder montage is het ook mogelijk om een spoedlevering bij ons aan te vragen. Daarnaast rekenen we geen voorrijkosten of verzendkosten en leveren de deuren direct op het adres over in Nederland. Wil je meer weten over onze deuren en deurkozijn? Neem contact met ons op door het contactformulier hieronder in te vullen.