Kozijnen

prev next

Kozijnen zijn er in alle soorten en maten en op elke wens die je hebt aan te passen. Denk hierbij aan deurkozijnen en raamkozijnen. Stauko Kozijnen is de kozijnspecialist en gevestigd is Den Haag. We vinden het belangrijk om altijd hoge kwaliteit te leveren voor een scherpe prijs en met een goede service. Door onze kennis en ervaring kunnen wij kozijnen al tussen de 3 en 6 weken leveren. Dus heb je snel kozijnen nodig? Dan zijn wij de leverancier die je nodig hebt. We leveren kunststof kozijnen, aluminium kozijnen en houten kozijnen. Elk materiaalsoort heeft zo zijn eigen eigenschappen, voordelen en nadelen.


Materiaalkeuzes


De voordelen van kunststof kozijnen:

Kunststof kozijnen hebben een mooie en moderne uitstraling. Het grootste voordeel van kunststof is dat het onderhoudsvriendelijk is. Het toepassen van kozijnen van kunststof is daarnaast ook heel duurzaam, omdat dit materiaal uitstekende isolatiewaarden heeft. Dus als jij een duurzaam huis wilt bouwen, dan zijn kozijnen van kunststof de beste keuze. Je hebt daarbij een uitgebreide keuze aan kleuren voor de binnen- en buitenkant. Om het om hout te laten lijken, kun je ervoor kiezen om een houtnerf toe te passen. Stauko geeft 10 jaar garantie op kozijnen van kunststof.

Waarom kiezen voor aluminium kozijnen:

Aluminium kozijnen zijn licht van gewicht, maar tegelijk super sterk. Het is een heel duurzaam product met goede isolatiewaarden voor een duurzaam huis. Kozijnen van aluminium kun je voorzien van dubbel en triple glas. Zonder meerprijs kun je kiezen uit alle mogelijke RAL-kleuren. Groot voordeel van kozijnen van aluminium is dat de kleurvastheid erg sterk is en het materiaal heeft weinig onderhoud nodig. Standaard leveren we deze kozijnen met 10 jaar garantie.


 

De eigenschappen houten kozijnen

Houten kozijnen hebben een zware en degelijke kwaliteit en hebben een authentieke en warme uitstraling. Het is gemaakt van een natuurlijk product, waardoor het erg duurzaam is. Kozijnen van hout kunnen heel lang mee gaan, mits je het goed onderhoudt. In tegenstelling tot kunststof en aluminium kozijnen zijn de isolatiewaarden van houten kozijnen redelijk. Ook hier heb je weer de mogelijkheid om te kiezen tussen dubbel of triple glas. We noemden net al even dat je kozijnen van hout goed moet onderhouden. Dit betekent dat je ze om de 5 tot 7 jaar moet schilderen. Hierdoor kun je makkelijk van kleur veranderen. We geven ook op deze kozijnen 10 jaar garantie.

Schakel kozijnspecialist Stauko in

Als je op zoek bent naar hoge kwaliteit kozijnen, dan kunnen wij je daar het beste bij helpen. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@stauko.nl of bel naar 06-24325402. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen via onze website.