Kozijnen Rotterdam

STAUKO Kozijnen levert kozijnen in heel Zuid-Holland. Zo hebben wij ook door de jaren heen veel ervaring opgedaan in Rotterdam. Doordat wij gunstig gevestigd zijn is Rotterdam goed bereikbaar en kunnen wij onze service snel en goed aanbieden in de regio. Heb je nieuwe kozijnen nodig voor nieuwbouw of bestaande bouw in Rotterdam? Schakel dan onze hulp in. Elk project is anders, dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom voorzien wij onze klanten van een passende service waarbij wij werkzaamheden zoals afwerking en andere randzaken ook in ons eigen netwerk kunnen opvangen. Zo ontzorgen wij je volledig bij de aankoop van kozijnen voor jouw woning in Rotterdam.
Snelle levertijd en garantie

We leveren kunststof, aluminium en houten kozijnen in de regio van Rotterdam. Het grote voordeel van STAUKO als uw kozijnspecialist is onze snelle levertijd. We kunnen tussen de 3 en 6 weken jouw kozijnen leveren en monteren met onze eigen montageservice. Verder bieden wij de hoogste kwaliteit kozijnen van de beste merken tegen een scherpe prijs aan. Wat betreft de garantie geven wij tien jaar op onze producten. Daaronder vallen bijvoorbeeld scheurtjes in het kunststof en waterdichtheid, maar ook ons glas en hang- en sluitwerk.

Profiteer van vele extra’s

✓ Zeer snelle levertijden: binnen 3 tot 6 weken geleverd en of gemonteerd!
✓ Gratis en vrijblijvende offerte en advies op locatie
✓ Topkwaliteit profielen van Gealan, Aluplast en Schucco
✓ Energie besparen met HR++ dubbel glas of HR+++ triple glas
✓ 10 jaar garantie op onze kozijnen
✓ Mogelijkheid tot subsidie op de kozijnen
✓ Eigen montageservice
✓ Alles onder één dak
✓ Op maat gemaakt
✓ De laatste trends zoals zwart grijze kozijnen (RAL 7021) en zwarte kozijnen (RAL 9005)

Kozijnen vervangen in Rotterdam 

Wil je jouw oude kozijnen vervangen bij jouw woning in Rotterdam? Schakel dan de hulp in van STAUKO Kozijnen in Den Haag. Wij zijn de kozijnspecialist voor het vervangen en plaatsen van kozijnen. We nemen zelf jouw oude kozijnen mee, zodat je deze niet hoeft af te voeren. Dat is de service van STAUKO. 


Koop jouw kozijnen bij STAUKO Kozijnen nabij Rotterdam

Wil je graag weten wat wij voor je kunnen betekenen? Ben je geïnteresseerd in onze kozijnen voor jouw huis in Rotterdam? Wij adviseren je graag op dit gebied en laten je zien wat er mogelijk is. Wij kunnen kosteloos een offerte voor je opstellen. Daarnaast kunnen we ook langs komen om kennis te maken en de mogelijkheden van het project te bespreken. Wil je graag meer informatie? Neem contact op via 06-24325402. Ook voor kozijnen in Den Haag kun je bij ons terecht. 


Direct offerte aanvragen? Vul onderstaand formulier in!


Neem contact met ons op