Ramen

prev next
  • Kunststof kozijnen
Ramen is iets waar wij heel goed in zijn. Laten we daarom glashelder zijn. Bij STAUKO leveren we namelijk jouw perfecte raamkozijn met raam. We leveren kunststof, aluminium, en houten raamkozijnen met ramen.

Standaard bieden we ramen aan met HR++ dubbelglas, een mooi en modern profiel en de kwaliteit uit het hoogste segment. Jouw perfecte raam kunnen wij voor je leveren. Voeg er nog een kleurtje aan toe en klaar is kees. Daarnaast leveren we alle aluminium, kunststof of houten ramen en raamkozijnen op maat.
 

Materiaalkeuzes


Jouw keuze voor het glas

Welke keuze in glas maak jij voor jouw ramen? Het zal deels ook aan jouw budget liggen. Standaard leveren wij ramen in dubbel glas. Dit isoleert beter dan enkel glas, waardoor je bespaart op stookkosten. Daarnaast heb je minder last van tocht en lawaai. Wil je jezelf en het milieu nog beter van dienst zijn? Dan kun je beter kiezen voor triple glas. Drielaags glas zorgt voor een optimaal binnenklimaat op warme en koude dagen. De investering van triple glas ligt wel iets hoger, maar dat betaalt dit zeker terug. Liever melkglas, draadglas, figuurglas of een ander soort glas? Geen zorgen. Dat leveren wij ook.


Gratis verzending en snelle levertijd

Bij STAUKO rekenen we geen voorrijkosten of verzendkosten. We leveren de ramen en raamkozijnen direct op het adres overal in Nederland. Het inmeten van uw ramen en raamkozijnen doen wij gratis. Daarnaast hebben we een breed netwerk aan professionele leveranciers, waardoor we altijd een hoge kwaliteit kunnen leveren in korte tijd. Zo hanteren wij een levertijd van 3 tot 6 weken. Heeft u snel ramen en raamkozijnen nodig? Dat is ook mogelijk. Op al onze producten geven wij 10 jaar garantie.

Bestel jouw ramen bij STAUKO

Bestel jouw ramen bij STAUKO, de kozijnspecialist in Den Haag. Dan ben je verzekerd van hoge kwaliteit producten tegen een scherpe prijs. En dat ook nog eens heel snel geleverd. Neem voor meer informatie contact met ons op per mail via info@stauko.nl of bel direct naar 06-24325402. Onze medewerkers beantwoorden graag al jouw vragen en geven jouw het beste advies. Wil je direct een offerte aanvragen? Dan kan natuurlijk ook.