Zwarte kozijnen Den Haag

 

Ben je in Den Haag op zoek naar zwarte kozijnen? Dat snappen wij bij STAUKO maar al te goed, want zwarte kozijnen en ook zwarte deuren zijn de laatste trend op het gebied van wonen en kozijnen. Als je door een nieuwbouwwijk in Den Haag loopt, dan zie je met regelmaat zwarte kozijnen voorbijkomen. Een woning met zwarte kozijnen springt namelijk meteen in het oog, helemaal als het bijvoorbeeld gecombineerd wordt met witte muren. Wil jij met jouw woning in Den Haag ook meteen in het oog springen? Kies dan voor zwarte kozijnen of antraciete kozijnen. Bij STAUKO kun je kiezen voor kunststof, aluminium of hout. Wil je zo min mogelijk onderhoud? Dan kun je het beste kiezen voor kunststof. Ga je voor duurzaam en natuurlijk? Dan is hout wellicht de beste keuze voor jou. 


Benieuwd naar onze projecten in Den Haag met zwarte kozijnen en antraciete kozijnen? Bekijk de foto's hieronder. Zwarte kozijnen en antraciete kozijnen zijn ons specialisme

We hebben al vele woningen in Den Haag en omgeving voorzien van zwarte kozijnen en antraciete kozijnen. Hierdoor zijn zwarte kozijnen, maar ook zwarte deuren, ons specialisme geworden. Meestal maken we gebruik van RAL9005 of zwartgrijs RAL 7021. Als je kiest voor deze kleur, dan kies je eigenlijk voor een tijdloze kleur. Maar nu immens populair in combinatie met een industriële look. Het is ook mogelijk om mooie schuifdeuren in het zwart bij ons te bestellen. Heb je toch liever antraciete kozijnen? Kies dan voor RAL7016.Materiaalkeuzes


Dit is wat STAUKO Kozijnen jou te bieden heeft

STAUKO Kozijnen is de kozijnspecialist in Den Haag en daarom hebben wij enorm veel te bieden als het om zwarte kozijnen gaat. Denk hierbij aan: 


✓ Hele snelle levertijden: binnen 3 tot 6 weken!

✓ Gratis en vrijblijvende offerte met advies op locatie

✓ Topkwaliteit profielen van onder andere Gealan, Aluplast en Schucco

✓ Energie besparen met HR++ dubbel glas of HR+++ triple glas

✓ 10 jaar garantie op al onze kozijnen

✓ Er is een mogelijkheid tot subsidie op de kozijnen

✓ Eigen professionele montageservice

✓ Alles onder één dak

✓ Helemaal op maat gemaakt


Bij vervanging halen we jouw oude kozijnen, ramen, deuren en/of schuifpuien in Den Haag eruit en vervangen wij deze met de nieuwe zwarte kozijnen en deuren. Je kunt elk kozijn, raam, deur of schuifpui naar wens samenstellen. Misschien wil je de binnenkant wit laten en de buitenkant zwart? Alles is mogelijk en we bespreken graag alle mogelijkheden en wensen met jou. 


Koop jouw zwarte kozijnen bij STAUKO

Ga jij definitief voor zwarte kozijnen voor jouw huis in Den Haag? Zoals je net hebt kunnen lezen, profiteer je bij STAUKO van ontzettend veel voordelen. Van hoge kwaliteit tot scherpe prijzen en van een eigen montageservice tot alles op maat gemaakt. Je krijgt natuurlijk ook garantie op onze producten, maar liefst 10 jaar.  Neem voor meer informatie over zwarte kozijnen contact op via telefoonnummer 06-24325402 of stuur een mail naar info@stauko.nl. We maken graag een afspraak bij jou in Den haag. Je kunt hieronder ook direct een offerte aanvragen. We zien je aanvraag met veel enthousiasme tegemoet.