Laagste prijsgarantie


STAUKO is in alle gevallen de goedkoopste. Om daad bij woord te zetten geven een laagste prijsgarantie. Maar hier zitten natuurlijk wel enkele voorwaarden aan om misbruik te voorkomen. 


Artikel 1 – Prijzen

1. De concurrerende prijzen dienen vergelijkbaar te zijn in de totstandkoming van de prijs. Denk hierbij aan dat de prijs inclusief leveringskosten en/of montage en inclusief BTW.

2. Ook kleuren, profiel, houtnerf en andere aspecten dienen soortgelijk te zijn aan de prijs die STAUKO geeft.

3. De concurrerende prijzen dienen objectief en onafhankelijk controleerbaar te zijn. Deze prijzen dienen ook door de betreffende aanbieder schriftelijk bevestigd te worden.

4. De vergelijkbare offerte dient niet ouder dan 7 dagen te zijn.

Artikel 2 – Producten

1. Bij STAUKO verkopen we uiterst hoge kwaliteit. Aanspraak op de prijsgarantie kan alleen worden gedaan met soortgelijke kwaliteitsproducten. B-kwaliteit of niet-soortgelijke kwaliteitsproducten vallen buiten de voorwaarden.

2. De producten waarmee op de prijsgarantie wordt beroept dienen nieuw te zijn. Tevens mag het geen demo-model of beschadigd product betreffen.

Artikel 3 – Verkooppunten

1. De producten dienen openbaar toegankelijk verkocht te worden. Veilingen, besloten verkopen of andere verkoopwijze waarbij geen ieder aanspraak kan maken op die prijs, maar ook uitverkopen, faillissementsverkopen en groothandelsverkopen, vallen buiten de voorwaarden.

2. De betreffende aanbieder moet gevestigd zijn binnen een straal van 100km van STAUKO in Nederland/Duitsland waar de offerte van afkomstig is. 

Artikel 4 – Leveringsvoorwaarden

De laagste prijs garantie is niet van toepassing indien er sprake is van afwijkende leveringsvoorwaarden.

Artikel 5 – Toepassing

Voordeel uit de laagste prijs garantie is alleen geldend voor de eindgebruiker. Wederverkopers zijn uitgesloten uit de laagste prijs garantie.

Artikel 6 – Uitwerking

Indien een offerte die binnen de voorwaarden valt, passen wij onze prijs aan tot het laagste niveau en geven wij een korting van 5%