Leveranciers en partners

Bij ons bent u aan het juiste adres voor de beste kwaliteit kozijnen die er op de markt te vinden zijn. Wij werken samen leveranciers die de beste merken leveren in de branche, die garant staan voor de hoogste kwaliteit en duurzaamheid van onze producten.

Onze kozijnen worden gemaakt van de beste materialen, zoals hardhout, aluminium en PVC. Hierdoor zijn ze bestand tegen weersinvloeden en gaan ze jarenlang mee. Bovendien zijn onze kozijnen voorzien van de nieuwste technologieën, zoals draai-kiep functies en inbraakwerende sloten.

Onze grote assortiment kozijnen bestaat uit verschillende modellen, ontworpen voor elk type woning. Of u nu een moderne villa of een klassiek herenhuis heeft, wij hebben altijd een kozijn dat perfect bij uw woning past.

Onze ervaren medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Van het geven van professioneel advies tot het opmeten en installeren van uw nieuwe kozijnen, wij staan voor u klaar.

Bij STAUKO Kozijnen bent u verzekerd van de beste kwaliteit kozijnen tegen een scherpe prijs. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een afspraak. Wij helpen u graag verder.

Bestel nu uw kozijnen bij STAUKO Kozijnen en ervaar zelf de kwaliteit die wij leveren!


Overzicht merken kozijnen en materialen die wij leverenDaarnaast hebben wij vele partners die ons hebben in de randwerkzaamheden die ons werk behoeft. Zo hebben wij een groot netwerk aan metselaars, stukadoors, schilders, timmermannen, constructeurs en andere vakmannen die elke dag klaar staan om te helpen met uw project!


Materiaalkeuzes


 

Schakel kozijnspecialist STAUKO in

Als je op zoek bent naar hoge kwaliteit kozijnen, dan kunnen wij je daar het beste bij helpen. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@stauko.nl of bel naar 06-24325402. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen via onze website.