Onze diensten

 

Gratis verzending!

Bij STAUKO rekenen we geen voorrijkosten of verzendkosten. Wij leveren de kozijn direct op het adres. We bezorgen overal in Nederland. Tevens meten wij uw ramen en deuren gratis in.

Alles onder 1 dak

Met STAUKO heb je een partner die voldoet aan al je eisen en wensen. We dienen als leverancier van kozijnen en andere producten. Daarnaast geven we de mogelijkheid om de producten te monteren. Ook kunnen wij kleine bijkomende zaken opvangen in ons netwerk, zoals de afwerking van de kozijnen.


Advies

STAUKO werkt samen met erkende, vertrouwde en professionele leveranciers. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van de producten garanderen en staan wij ook 100% achter het product dat wij leveren. Informatie over onze producten en advies hoe je deze het beste kan gebruiken bij jouw project geven we je met alle liefde!

 


Levertijd

STAUKO werkt met de snelste levertijd van heel Zuid-Holland. Wij hanteren het hele jaar door een standaard leveringstermijn van 3 tot 6 weken. Daarnaast is het mogelijk om een spoedlevering toe doen. In dat geval leveren wij binnen 3 weken de producten af. Let wel, dit is alleen mogelijk in geval van leveringen zonder montage. We rekenen hier ook extra kosten voor. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.


Kwaliteit en garantie   

Wij geven 10 jaar garantie op de door ons geleverde kozijnen. Dit geldt voor zowel de kunststof, als de aluminium en houten producten. Scheuren van het kunststof, waterdichtheid vallen o.a. binnen de garantie. Ook op het hang en sluitwerk geven wij garantie, net zoals op het glas. Indien u meer wilt weten over de garantievoorwaarden klik dan hier: Algemene voorwaarden