Over STAUKO


STAUKO is een jong en dynamische onderneming, opgericht om dé specialist op het gebied van kozijnen te worden. De grootste kracht van STAUKO is zijn betrokkenheid bij de klanten, de super snelle levertijd en kwaliteit en zorg waarmee projecten worden opgeleverd. Ons doel is om klanten van alle gemakken te voorzien op het gebied van kozijnen en de bijkomende diensen die wij leveren en plaatsen. Door samen te werken met een breed netwerk aan leveranciers kunnen wij altijd snel, goed en constant de zelfde hoge kwaliteit blijven leveren. Het vertrouwen in elkaar is groot en dat maakt ons zo speciaal! "Het recept"

Zorg voor hoogwaardige kwaliteit en hou deze kwaliteit hoog.
Behandel klanten met veel zorg en aandacht.
Laat mensen niet meer betalen dan nodig is!  Voilá! Het recept voor ons succes!


Door hoogwaardige kwaliteit te leveren, mensen met liefde en aandacht te helpen en dat ook nog een voor de beste prijs te doen denken wij een gevestigde naam te worden in de branche. Het concept is eenvoudig. Door direct te handelen bij de bron, het vertrouwde en warme contact met onze leverancier, leveren wij kwaliteitsproducten en gaan wij voor het hoogst haalbare.


Ons streven

Als leverancier op het gebied van bouw en aanbouw voorzien wij onze klanten van elk gemak voor wat betreft de wensen. Bij het leggen van deze contacten en verwezenlijken van de klant zijn wensen heeft STAUKO enkele waarden die hoog in het vaandel staan. De die speerpunten die wij voeren zijn:

  • De kwaliteit die wij leveren dient van het hoogste kwaliteit te zijn
  • Wij spelen in op de wensen van de klant, begeleiden de klant en bieden passende service
  • Dit doen wij gegarandeerd tegen de een scherpe prijs

 

"Vertrouwen is voor ons heel belangrijk. Wij nemen de tijd voor het horen van de wensen en denken pro-actief mee. Het is voor ons belangrijk om te weten met wie wij zaken doen, zodat wij goed kunnen inspelen op de wensen van de klant. Aangezien wij denken in mogelijkheden, in plaats van onmogelijkheden, is het zo dat wat u voor ogen heeft, wij met u meebeleven, daar voor zorgen en 100% staan achter wat wij beloven. U vraagt, wij zorgen ervoor."

- Alen Delić